Lectura de weekend (CLII)

Ştiu, ştiu: am pus lumea la făcut teme iar eu am dispărut ca măgaru-n ceaţă, n-am suflat o vorbuliţă toată săptămâna. Eh, asta e: altă dată poate n-o să am atâtea pe cap. Sau o să-mi fac articolele dinainte şi o să le dau publish în ordine. Vom vedea.

Dar, ca să ne menţinem entertained până mă mişc eu cu cele promise, iaca nişte lecturi interesante spicuite de pe interneţ zilele astea:

  • Captain Obvious: cum a zis o amică iordaniancă foarte concis, „dacă n-ar fi arabii ăştia aşa nef*tuţi altfel ar arăta lumea”. Sau, neconcis, în The New York Times.
  • O analiză pe care o aşteptam demult, „Ce lipseşte din filmul contemporan german?” – cu referire la banalitatea în care se scaldă operele nemţeşti actuale. Cam luată pe-după-gard,-pe-după-şură analiza, dar la sfârşitul articolului se închide şi argumentul, iar autorul are dreptate.
  • A-nceput o nouă serie în The Guardian, în care o actriţă multipremiată (dar care nu-şi dezvăluie numele) de la Hollywood dă din casă despre cum arată viaţa (şi fiţele) celebrităţilor în timpul liber. Cel puţin asta promite femeea în inroducerea seriei.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s