Lectura de weekend (CXLIII)

OMG OMG OMG, deja mâine e a treia duminică din Advent, OMG OMG OMG!

O idee care deja mă bântuie de mai multă vreme e să diversific niţel formatul rubricii de lectură de weekend: în loc de o singură lectură mare de aprofundare putem din când în când să ne disipăm aptenţia pe mai multe articole mai mici, să fie pe alese la o adică. Iar săptămâna atsa am maxim chef să prezint rubrica în mai multe layer-e. Aşadar, în ordine absolut aleatoare:

  1. Zilele astea fost un AMA pe reddit cu Sector 7. Nimic spectaculos, dar relaxat. Totuşi: sausage party all the way.
  2. Chiar dacă râdem că e Captain Obvious, tabloul rămâne supărător de incomplet dacă nu se găseşte cineva să şi rostească în spaţiul public ceea ce ştie toată lumea: şi anume, că violenţa vine din valorile morale personale. Şi apa e udă.
  3. O doamnă a făcut-o cu ou şi cu oţet pe Taylor Swift, zicând printre altele că e „Nazi Barbie”. Nimic nou – dar, cu toate că la prima vedere tema pare mega superficială, argumentul autoarei vine dintr-un puct de vedere zdravăn, pe care cineva trebuia să-l formuleze.
  4. Kim Jong Un a dispus compunerea unei formaţii de pop, all-female, le-apus pe fete la fustă scurtă şi le-a trimis în China să facă propagandă nord-coreeană. Ca girl-pop, muzica mai sună cum sună, dar paranghelia de pe lângă e fenomenală.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s