Revin şi ei la ceea ce ştiu mai bine

Ştire de săptămâna trecută – dar nu mai puţin relevantă: Rusia s-a gândit că pentru minimizarea costurilor de construcţie pentru stadioanele şi infrastructura de care este nevoie pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018… să folosească puşcăriaşi.

Păi nu? Ce altceva?
Doar nu era să scadă „comisioanele” oligarhilor, ale baronilor lor locali, ale  primarilor, funcţionarilor, întreprinzătorilor, poliţiştilor, brutarilor, hotelierilor, notarilor, poliţiştilor, mafioţilor, comercianţilor, popilor, nevestelor, vânzătoarelor şi tuturor familiilor şi vecinilor lor. De ce să facă un plan de costuri rezonabil, dacă soluţia optimă e la îndemână, moştenită de la Tătuca  Stalin? Metoda e testată, funcţionează, ne bazăm pe ceea ce ştim – şi la modul de funcţionare al societăţii din vremurile grele.

Mai urmează ca puşcăriaşii, înlănţuiţi cu ghiulele şi biciuiţi de străjerii lor, să se alinieze în formaţie şi să aplaude plini de recunoştinţă vizita Tătucului pe şantier (exemplarele cele mai proaspete şi încă bine hrănite dintre puşcăriaşi, se înţelege).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s