Iar…

De data asta la Hamburg.
Și astea fiind zise, nu mai plănuiesc nici un fel de mutare de domiciliu pentru viitorul vizibil.

Stând așa și filozofând retrospectiv, nici nu mai e așa mare scofală să te mai muți o dată în momentul în care toate proprietățile tale încap într-un geamantan și-un rucsac. Și cu atât mai mult dacă ai mai ars-o nomad în trecutul apropiat. Nici o dificultate, nici o problemă, nici un obstacol.

M-am mutat de data asta de voie, nu de nevoie – și asta pentru că… Multe motive, care însă la un loc compun acel clișeu din filmele americane: „it just felt right”. Locuință frumoasă într-o zonă frumoasă a unui oraș, ăăă, convingător.
Încă mai am mult de descoperit, dar în primă fază mi-e clar că ar fi o greșeală să caut în Hamburg acel spirit hipstăresc și benign al Berlinului – așa că sunt deschisă și dispusă să învăț care-i spiritul local. Care este, cum ziceam, convingător – iar asta e bine la început.

În rest, dau o oră în plus de somn pe forfota colorată de oraș mare, pe alimentara turcească de la parter, pe teatrul alternativ de la două străzi mai încolo – și, în general, pe luxul de a avea opțiuni.
Oi pune și poze pe-aici atunci când oi prinde un moment bun de dat o tură. Mai ales o tură prin port, aia ar fi minunat 🙂

Reclame

Un gând despre „Iar…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s