Ce s-ar mai impune (III)

Aşadar se aplică cazul 2):

„normal că a ieșit neamțul, că doar așa a zis Merkel. Și, cum Merkel l-a pus înainte pe Băsescu, acuma cu atât mai mult are nevoie de unul de-al ei să-i fie obedient în țărișoara asta. Era clar de la bun început că Iohannis trebuia să iasă.”

Iată dovada!!!!

DW FAZ

spiegel euronews

Din poză nu se observă, dar în afară de Spiegel toate celelalte trei publicaţii au ştirea cap de pagină de cum intri pe site. Ceea ce e o diferenţiere foarte clară pentru presa germană, din moment ce la Reuters/ Guardian/ BBC/ Le Monde/ El Mundo trebuie să mai faci şi un scroll ca să citeşti ştirea. Deci ce ziceam?, clar!, e de-al lor!

În extensia stării de spirit bonome şi bine-dispuse: în euforia serii cu rezultatele, când l-am văzut pe Iohannis că descinde la Piaţa Universităţii, i-am acordat un gând lui… Băsescu. Oare n-o fi gelos? Invidios? Odinioară a fost şi el obiectul speranţei şi a bucuriei la Piaţa Universităţii, acuma nici nu-l mai bagă nimeni în seamă. Oare cum s-o simţi el acuma aşa, stând fără nici un rost acolo la Cotroceni, cu lumea dimprejur făcând planurile pentru „după”, ca un bătrân pe care toată lumea-l aşteaptă să se ducă pe lumea cealaltă?

Reclame
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s