Am realizat că în ultima vreme pun din ce în ce mai multe (spre toate) lecturile de weekend în limba engleză. Nu prea-mi fac griji pe tema asta, că oricum engleza e nelipsită din bagajul oricărui cititor al Foarfecii – și-n plus na: ce să fac, dacă asta citesc? Asta dau mai departe, și-am terminat povestea. Dar așa, ca idee mă gândeam să remediez nițel echilibrul și să mai link-uiesc și un text în română. De dragul echilibrului, cum am zis.

A trebuit să sap oleacă și să mă pun în aplicare în direcția asta – căci, ce să vezi?, în internetosfera românească scriitura valoroasă e pasăre mai rară. Iar cei care merită menționați au fost deja menționați.

Dar am mers la sigur: am frunzărit secțiunile de reportaje/ investigații ale ziarelor românești. Măcar sunt jurnaliști cu acte în regulă și oareșce experiență (presupun eu). Pe principiul că dacă nu e penelul artistic, atunci măcar informația să fie utilă. Așa că m-am oprit la România Liberă și poftim un articol la întâmplare – l-am ales pentru că am sentimente față de Dl. Radu Mazăre iar analiza e foarte completă – în rest categoria e răsfoibilă. Pănă găsesc eu nou blogger sau beletrist senzațional, măcar să fim informați, zic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s