O chestie verificată și confirmată chiar pe pielea proprie – acum, demonstrată și de alții: trebuie să știi ce chimicale să-ți administrezi în funcție de contextul imediat următor, de situația pentru care te pregătești. Spre exemplu, poate nu e bine să bagi în tine zahăr și carbohidrați atunci când ai de mers la un simpozion plictisitor, sau la o înmormântare. Nu de alta, dar îți faci singur un deserviciu: o să fii plin de energie și o să te foiești tot timpul, iar evenimentul o să se transforme într-o o adevărată tortură. Mai bine bei un ceai de tei.

Așa și cu munca. Efectul alcoolului (berii) față-n față cu efectul cofeinei (cafelei): fiecare din ele favorizează anumite tipuri de muncă, și e bine să nu le interschimbăm. Articolul ăsta e mai mult decât explicativ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s