Observație pe finalul parangheliei

Da, subiectul cu Becali e deja răs-fumat, în maxim o săptămână n-o să-și mai aducă aminte nimeni că e la pârnaie. Nici nu mai știu cât are de stat domnul europarlamentar la universitate (Apropo, știe cineva cum anume s-a-ntâmplat că nu mai era europarlamentar? Și-a dat el singur seama că aia nu-i de el și s-a retras discret pe ușa din dos? Sau i s-a arătat, politicos, pe unde să iasă?) – dar știu sigur-sigur-sigur că, atunci când o să iasă, o va da în extrema revelației. Mass-media îl va transforma în martir, iar el se va transforma în… transformat. Va susține că experiența asta l-a învățat ce e important în viață, că abia în celulă l-a descoperit pe adevăratul Dumnezeu, că abia din închisoare a cunoscut adevărata Românie, că pățania asta i-a adus aminte ce e umilința, că în timpul ăsta a avut ocazia să cugete și să regrete tot ce-a greșit în viață – în sfârșit: va fi un om nou, cu un argument nou.

Profeția Foarfecii nu se limitează însă numai la schimbarea la față a lui Gigi, ci preconizează și o neschimbare: apetitul său  pentru atenția mass-media. Ceea ce-l va face un erou pentru câteva zile, iar pentru publicul român asta va marca o nouă telenovelă plină de suspans.

PS1: Mă râd de 5 minute la cărarea pe care o afișează freza lui în poză :))

PS2: Am găsit din greșeală un blog fotbalistic britanic, care-l face harcea-parcea într-un ditamai articolul. Bine, făcutul harcea-parcea se face foarte simplu: se redau câteva citate din Becali, și se lasă cititorii să se minuneze pur și simplu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s