Medicina la scară mare

Cred (sper) că prin acest blog predic celor deja credincioși în ceea ce privește vaccinurile – și că nu trebuie să deschidem vreo discuție pe-aici pe această temă. În caz că se simte cineva în urmă cu informațiile din domeniul științific (sau simte nevoia unei sinteze), să treacă pe la Insula Îndoielii: este acolo o compilație recentă, foarte bine documentată, despre vaccinare vs. nevaccinare.

Și, ca să nu credem că „adepții științei” fac lobby agresiv, exagerând conștient importanța vaccinurilor, iată o știre neutră: „Pakistan: Primul caz de poliomelită în zonele tribale, după ce talibanii au interzis vaccinările”. E un anunț. Un fapt. Irefutabil. Și concluziile vin de la sine: uite ce se întâmplă dacă te joci cu chestiile ireversibile. VEZI AICI ce urmări are nesocotința lucrurilor importante.

Ah, și, că tot am atins subiectul: „adepții științei”. Oameni care mai curând „cred în știință” și nu în Dumnezeu. Ați mai auzit expresia asta? „A crede în știință”. Cum adică „a crede în știință”? Ce-i de crezut aici? De-aia-i știință, că umblă cu demonstrații – nu trebuie să crezi nimic, trebuie să te uiți după demonstrații. Cum am putea să credem că obiectele aruncate în sus se vor opri la un moment dat și vor cădea la loc? Cum am putea să credem că bicarbonatul amestecat cu apă va face bulbuci?

Anunțuri

2 gânduri despre „Medicina la scară mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s