Străveziu

 

Preocupându-mă, pe scurt, de achiziționarea unei biciclete la mâna a doua, am intrat evident în secțiunea de anunțuri locale a eBay. Că na.

Și, de dimineață, au început să se succeadă niște anunțuri suspect de… similare. În imagine le avem pe ultimele patru: același perete de pozat, același preț, aceeași adresă de culegere. Același text de prezentare. Măi să fie. Același număr de contact. Același nume lipsă în prezentare – sau adresă sau ceva. Și atunci nu mi-am putut reprima gândul: dacă ăsta e un hoț de biciclete care acuma își scoate la vânzare captura de astă-toamnă… atunci e prost de bubuie. [Pentru că de obicei o persoană fizică nu are atâtea biciclete de vândut de-odată; iar un magazin de biciclete la mâna a doua va fi interesat să-și dea și numele și toate detaliile în descriere].

Damenf

 

Deci serios acuma: cât de prost să fii să scoți la vânzare toate obiectele delicte în aceeași dimineață, la rând, unul după altul? Cât de orb să fii să nu vezi ce suspect arată?!

Anunțuri

5 gânduri despre „Străveziu

  1. Si cam toate din aceeasi categorie, cu cadrul oblic ca pentru fete…poate un grup de…4 prietene isi reinnoiesc bicicletele, iar una din ele e mai „afacerista” si se ocupa ea de vanzare.

    1. Bine punctat!
      Deși, în apărarea mea, aș putea să aduc în față formularea folosită:
      „dacă ăsta e un hoț de biciclete… atunci e prost de bubuie”. Tot e mai bine decât nimica :p

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s