Feșăn

Văd că dacă lipsesc o zi – două din peisaj audiența pe aici scade dramatic. Ei bine, explicația lipsei e simplă: am gustat puțin Berlinul din perspectivă de turist, cu ocazia unei vizite ce-am primit-o aici pentru două zile – și mi-a plăcut, am fost chiar și la muzeu! Mă rog, pentru detalii, Foarfegraful va fi mult mai util. În schimb aș vrea să povestesc ce-am mai observat:

Postulat: fiecare meleag cu cocalarii și pițipoancele lui.

Nu-mi imaginez cum arată cocalarii în Etiopia, însă n-am nici cea mai mică îndoială că dacă m-aș duce acolo vreodată aș depista unul încă de la aeroport. Până una-alta încă nu m-am  pornit într-acolo, și iaca dau seama despre ce-am mai văzut pe aici.
1:
Știe toată lumea cerceii lărgitori-de-gaură pe care îi poartă punkerii și alternativii – prin unele găuri abia se strecoară o rază de soare, prin altele poți să-ți pierzi și mobilul. Dacă cineva chiar trăiește pe Lună, iaca o poză de lămurire.

Ei bine, acum există și varianta „glamour” pentru cocalarul din tine, hipstăre! Cercelul lărgitor-de-gaură bătut cu cristale Svarowski. Stil, frate!
2:
Pe-astă a doua piesă nu știu cum să o abordez, așa că o zic de-a dreptul: noul medalion glamour e un inel de breloc de care sunt atașate o cheie de apartament și o cheiță de la cutia poștală. Amântrei piesele lustruite, burdușite cu Svarowski, și aninate de un lanț de argint bine lustruit și el.
Și când te gândești că pentru unii noțiunea de „copilărie cu cheia de gât” e aproape rușinoasă…

Anunțuri

Un gând despre „Feșăn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s