Priza din tavan

Am o priză în tavan, de la care se alimentează în direct şi în exclusivitate lustra camerei. Şi stând aşa în pat şi privind priza aia, mi-a venit întrebarea logică: oare vecinul/ vecina de deasupra are o priză în podea, în mijlocul camerei, acolo unde eu am lustra? Şi dacă da, oare o foloseşte cu cap? Că nu de alta, însă mie tare mi-ar fi folosit o priză mai în mijlocul casei. Vorbesc foarte serios.

PS: că tot veni vorba despre câte şi mai câte am eu pe aici prin locuinţa asta. Am şi o pernă din aia de burete rigid de la IKEA, de-aia ca la teleshopping, vălurită, care îţi urmăreşte conturul capului atunci când dormi pe-o parte, ca să nu-ţi atârne gămălia. Ca-n poza de mai jos:

E INSUPORTABILĂ. Ăia care au gândit-o n-au pus la socoteală faptul că duritatea saltelei nu e corelată cu duritatea acestei aşa-zise perne, aşa că în loc să-ţi atârne, capul îţi este împins în sus de pe la mijlocul gâtului de gâlma aia care ar trebui să ţi-l ţină drept – şi asta pentru că umărul se afundă în saltea. GROAZNIC experiment, nu încercaţi aşa ceva acasă!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s